inspiromat - PRACOVNÍ PLOCHA, FOTONÁVODY ATD. Markéta Dominika Kadeřávková

Fusilli s pestem a parmazánem

Markéta Dominika Kadeřávková 15.3.2017

SUROVINY

  • fusilli 
  • listy čerstvé bazalky nebo medvědího česneku
  • ořechy (kešu nebo mandle)
  • rajčata
  • česnek
  • parmazán
  • olivový olej

RECEPT

  • těstoviny vložte do vroucí osolené vody a vaříte je 7 minut, dokud nebudou al dente (na skus)
  • do mixéru nasypte bazalkové listy, oloupané stroužy česneku, ořechy, zakápnete olivovým olejem a rozmixujete
  • stejným způsobem připravíte jakékoli jiné pesto, např. z medvědího česneku
  • těstoviny sceďte, smíchejte s pestem, posypte parmazánem a podávejte s čerstvými rajčátky