inspiromat - PRACOVNÍ PLOCHA, FOTONÁVODY ATD. Markéta Dominika Kadeřávková

Dipy

Markéta Dominika Kadeřávková 12.4.2017

Tipy na dipy, do kterých se namáčí hranolky syrové zeleniny

  • ALMETTE: ušlehaná šlehačka, vanička tvarohu, sůl, najemno nasekaná pažitka nebo jiná čerstvá bylinka
  • ĎÁBELKA: 2-3 díly kysané smetany, 1 díl kečupu, sladká paprika, sůl
  • GUACAMOLE: klasický recept, např. zde, jen vše krájemné na jemno
  • HUMMUS: konzervovaná cizrna s olivovým olejem a solí
  • KLASIK: česnek, sůl, zakysaná smetana, případně strouhaný sýr
  • DIJON: 2 lžíce majonézy, 2 lžíce dijonské hořčice, zakysaná smetana, sůl