Raffaello řezy
Markéta Dominika Kadeřávková
8.7.2017
SUROVINY
- 2 hrnky celozrnné špaldové mouky
![](https://blog.madoka.cz/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170407_174619-300x300.jpg)
- 1/2 hrnku moučkového cukru
- 1 hrnek mléka
- 1/2 hrnku oleje
- 1 prášek do pečiva
- 2 vejde
- drobení
- 1/2 hrnku moučkového cukru
- 3/4 hrnku strouhaného kokosu
- poleva: 1 kelímek smetany ke šlehání (idáelně 33%)
RECEPT
- předehřejte troubu na 170°C a vymažte plech tukem a vysypte moukou
- ze všech ingrediencí vyšlehejte hladké těsto a nalijte na plech
- smíchejte cukr a kokos na drobení a rovnoměrně pokryjte celou plochu těsta
- pečte necelých 20 min, kokos by neměl zrůžovět
- ihned po vytažení z trouby moučník rovnoměrně polijte šlehačkou a nechte vychladnout