inspiromat - PRACOVNÍ PLOCHA, FOTONÁVODY ATD. Markéta Dominika Kadeřávková

Jehněčí kousky na rozmarýnu s batáty

Markéta Dominika Kadeřávková 28.2.2017

Skvělé jehněčí BIO maso z vlastní farmy spolu s recepty seženete např. u mé milé tchýně Jany.

Kombinaci jehněčího a batátů jsem objevila až při přípravě masozeleninových příkrmů pro synka, nedivím se, že mu to tolik chutnalo 🙂

SUROVINY

  • menší kousky jehněčí kotletkybataty
  • česnek
  • sůl
  • pepř
  • citronovou šťávu
  • olivový olej
  • rozmarýn
  • batáty
  • libeček

 

RECEPT

  • připravte si marinádu
  • kotletky nakrájejte a marinujte klidně přes noc
  • batáty nakrájejte na centimetrové plátky, potřete olivovým olejem
  • dochuťte libečkem, osolte a upečte
  • kotletky z prudka opečte na grilovací pánvi
  • nechte si chutnat